Melding of aanvraag doen

Heeft u een vergunning nodig? Wilt u een subsidie aanvragen? Of is er iets anders wat u wilt regelen? Op deze pagina vindt u de mogelijkheden.

Aanvraag voor een vergunning

Wilt u iets doen in, op of vlakbij het water of een waterkering (bijvoorbeeld een sloot of dijk)? Dan wilt u weten of u een vergunning van het waterschap nodig heeft of dat een melding voldoende is. Vanaf 1 januari 2024 verlopen aanvragen voor vergunningen via het Omgevingsloket. Met de vergunningscheck weet u of u een vergunning nodig heeft of niet. Via de pagina omgevingsloket vind u hierover alle informatie die u nodig heeft. Heeft u een andere vraag, een verzoek of wilt u een melding doen? Kijk dan hieronder bij alle mogelijkheden voor meldingen en aanragen. 

Gebiedsbeheerders

Het is voor ons belangrijk om op de hoogte te zijn van wat er speelt in het gebied. Daarom hebben we ons werkgebied opgedeeld in deelgebieden en heeft elk gebied een gebiedsbeheerder. De gebiedsbeheerder is voor u ook het eerste aanspreekpunt als u vragen heeft over onderwerpen waar het waterschap over gaat of bij betrokken is. Op onderstaande kaart kunt u zien wie uw gebiedsbeheerder is. Als u contact wilt met de gebiedsbeheerder neemt u contact met ons op en vraagt u naar uw gebiedsbeheerder.

 

Heeft u nog vragen?

Komt u er niet uit? Wellicht staat het antwoord op uw vraag op onze pagina: veelgestelde vragen en antwoorden over vergunningen en meldingen. U kunt ook een e-mail sturen naar: vergunningen@wdodelta.nl of telefonisch contact opnemen via 088 - 2331200.