Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag of melding?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op 088-2331200. Ons e-mailadres is info@wdodelta.nl. Uw meldingen of vragen kunt u doorgeven via het contactformulier. 

Contactformulier 

Wettelijke klacht indienen

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de manier waarop u contact heeft met het waterschap. Als het niet is gelukt er samen uit te komen dan volgt er een formele klachtenprocedure. Let op, met dit formulier start u een wettelijke procedure. Voor het doen van een melding over ons werk verwijzen we u naar het contactformulier.

Klacht indienen

Calamiteit

Is er sprake van een calamiteit? Zoals bijvoorbeeld dode dieren in een sloot? Neem dan direct contact met ons op. Voor calamiteiten zijn wij zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. 

Bel: 088-2331200

Redactie en persvoorlichting

Heeft u een vraag over de website of heeft u een persvraag? Neem dan contact op met de redactie: redactie@wdodelta.nl. Wilt u onze woordvoerders bereiken of meer informatie specifiek voor de pers? Dat vindt u op deze pagina.

Pers en woordvoering

Bezoekadres

WDODelta Hoofdkantoor
Dokter van Deenweg 186
8025 BM Zwolle

Wij zijn open op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Calamiteiten kunt u 24/7 melden.

Routebeschrijving

Postadres

WDODelta
Postbus 60
8000 AB Zwolle

Statutair gevestigd te Meppel

Bereikbaarheid

Parkeren

Bij het hoofdkantoor is voldoende parkeerruimte voor bezoekers. De parkeerplaats van het hoofdkantoor beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen in de fietsenstalling op de parkeerplaats.

Mindervaliden

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de mindervalideparkeerplekken op parkeerterrein 1 voor het hoofdkantoor.

Al onze locaties

Kijk voor onze overige locaties op onderstaande lijst.