U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

  Contact met ons?

  Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op 088-2331200. Ons emailadres is info@wdodelta.nl. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

  Contactformulier

  Calamiteit

  Is er sprake van een calamiteit? Neem dan direct contact met ons op. Voor calamiteiten zijn wij zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. 

  Bel: 088-2331200

  Bezoekadres

  WDODelta Hoofdkantoor
  Dokter van Deenweg 186
  8025 BM Zwolle

  Wij zijn open op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag 31 december is het hoofdkantoor voor publiek gesloten. 

  Routebeschrijving

  Postadres

  WDODelta
  Postbus 60
  8000 AB Zwolle

  Statutair gevestigd te Meppel

  Bereikbaarheid

  Parkeren

  Bij het hoofdkantoor is voldoende parkeerruimte voor bezoekers. De parkeerplaats van het hoofdkantoor beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen in de fietsenstalling op de parkeerplaats.

  Mindervaliden

  Mindervaliden kunnen bij het hoofdkantoor aan de Dokter van Deenweg parkeren op de ‘binnenplaats’. Dit plein is te bereiken door net na de parkeergarage rechtsaf te slaan. U kunt zich melden bij de slagboom, waarna u aan de achterzijde van het kantoor kunt parkeren.

  Al onze locaties

  Kijk voor onze overige locaties op onderstaande lijst.

  Pers en redactie

  Vragen aan onze redactie? Stuur een email naar: redactie@wdodelta.nl. Onze woordvoerders en meer informatie voor de pers vindt u op de pagina en persvoorlichting en woordvoering.