We zoeken een student die affiniteit heeft met geotechniek en waterkeringen. Studeer jij in de richting van civiele techniek, waterbouwkunde of geotechniek en ben je op zoek naar een interessant onderwerp voor jouw scriptie?

(Afstudeer) stage geotechniek en waterkeringen

Wij willen de veiligheidsbeoordeling en de ontwerpen voor het faalmechanisme ‘macrostabiliteit buitenwaarts’ optimaliseren. Dat is mogelijk, omdat dit faalmechanisme geen direct faalmechanisme is: het leidt niet direct tot een overstroming. Als een waterkering niet voldoet aan de eis voor dit faalmechanisme kan het beargumenteerd worden aangescherpt op twee vlakken: de faalkanseis en de schematisatie.

Met deze optimalisatie krijgen we een scherper beeld van de veiligheid van een waterkering. Hiermee sluiten veiligheidsbeoordelingen en dijkversterkingsprojecten beter aan op de werkelijkheid en kunnen we Nederland beter beschermen tegen hoogwater.

Met jouw bachelor- of masterscriptie kun jij ons helpen bij de verdere optimalisatie. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een brede organisatie die verantwoordelijk is voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Deze stage valt onder de afdeling onderzoek en advies.

Meer informatie

  • 36 uur per week (standplaats Zwolle)
  • Periode in overleg
  • Vergoeding: € 403,95 per maand

Contact:

Voor vragen neem gerust contact op met Lisa Bogers. Dit kan per email op: lisabogers@wdodelta.nl of per telefoon op: 06 - 29 68 40 17.