Contact


Contact met ons?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Op deze pagina hebben wij een aantal onderwerpen gebundeld. Misschien beantwoord dit uw vraag al. Heeft u de informatie die u zoekt niet kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons tijdens kantoortijden op 088 - 233 12 00.

Calamiteit

Is er sprake van een calamiteit? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons zeven dagen per week, 24 uur per dag bereiken op 088-2331200. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om de calamiteit te verhelpen. Meer informatie over calamiteiten kunt u via de link hieronder vinden.

Bel 088 - 233 12 00

Locatie

Bezoekadres

Dokter van Deenweg 186
8025 BM Zwolle

Open op werkdagen 
van 8.00 uur tot 17.00 uur

Al onze locaties

Kijk voor onze overige locaties op onderstaande lijst.

Bereikbaarheid

Parkeren

Bij het hoofdkantoor is voldoende parkeerruimte voor bezoekers. De parkeerplaats van het hoofdkantoor beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen in de fietsenstalling op de parkeerplaats.

Mindervaliden

Mindervaliden kunnen bij het waterschapskantoor aan de Dokter van Deenweg parkeren op de ‘binnenplaats’. Dit plein is te bereiken door net voor de zuil rechtsaf te slaan.(foto van de zuil (jpg, 51 kB)).

Bellen of schrijven

Algemeen Telefoonnummer

088 - 233 12 00
Bereikbaar op werkdagen 
van 8.00 uur tot 17.00 uur

Postadres

WDODelta
Postbus 60
8000 AB Zwolle

Pers

Woordvoerders en informatie voor de pers vindt u op deze pagina.

Online

Waterwerk app

Bekijk onze projecten in de

Waterwerkapp

Volg ons op social media:

facebook-blauw  instagram-blauw linkedin-blauw youtube-blauw twitter-blauw

Redactie

Vragen aan onze redactie? Stuur een email naar: web@wdodelta.nl

Rondleiding, gastles, excursie aanvragen

We vertellen graag over ons werk
We vertellen graag over ons werk.

In interactieve gastlessen, inleidingen of rondleidingen, leggen we uit wat het waterschap doet, waarom (schoon) water belangrijk is, wat we doen om Nederland te beschermen tegen water, hoe we met klimaatverandering omgaan en wat je daar zelf aan kunt doen.U kunt zelf natuurlijk ook uw specifieke onderwerpen gerelateerd aan water aangeven.

Lees over ons aanbod via www.wdodelta.nl/leren Of u maakt gelijk een afspraak via het aanvraagformulier . Liever persoonlijk? U kunt ons bellen via 088-2331200.

Belastingvragen of vragen over uw aanslag?

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld waterschapsbelastingen, uw aanslag, de aangifte en/of  kwijtschelding?

Neemt u dan contact op of bezoek de site van

Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT).

Medewerkers zijn bereikbaar via telefoonnummer 088-064 55 55.

uw waterschap

Contactpersonen

Gebiedsbeheerders

Als waterschap komen we graag in contact met inwoners en ondernemers. Ook zijn we graag op de hoogte van wat er speelt in ons werkgebied. Om dit te weten, werken we onder meer met gebiedsbeheerders.

Deze medewerkers van het waterschap zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over het watersysteem in een specifiek deel van ons gebied. Daarbij kunt u denken aan vragen over het beheer en onderhoud aan onze sloten, kanalen en vijvers.

Heeft u een vraag? Stel hem gerust. De gebiedsbeheerders helpen u graag. U kunt hen bereiken via het algemene telefoonnummer en mailadres. In het overzicht hiernaast kunt u zien wie uw aanspreekpunt is.

Relatiebeheerders

Contactpersonen voor andere overheden zijn onze relatiebeheerder. U kunt hen bereiken door een mail te sturen naar info@wdodelta.nl of bellen het ons algemene nummer 088 233 1200.

Projectmanagers | omgevingsmanagers

Heeft u vragen over een specifiek project? Kijkt u dan op onze projectenpagina. Per project wordt u aan de juiste contactgegevens geholpen.

gebiedsbeheerders