Bij ons waterschap hebben we regelmatig uitdagende tijdelijke vacatures en opdrachten. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners, onder andere bureaus en zelfstandigen.

Interesse in een tijdelijke vacature of interim opdracht bij ons?

We komen graag met je in contact. Schrijf je in bij onze partner die aansluit op jouw vakgebied om in aanmerking te komen voor een tijdelijke vacature of opdracht.
 

HeadFirst

Tijdelijke vacatures en opdrachten op hbo/wo-niveau

HeadFirst ondersteunt Waterkracht bij tijdelijke vacatures op hbo/wo-niveau op alle vakgebieden. Je kunt je inschrijven als zelfstandige (zzp’er) of als bedrijf dat personeel uitleent Waterkracht is een samenwerkingsverband van vier waterschappen: Drents Overijsselse Delta, Rijn en IJssel, Vechtstromen en Zuiderzeeland. 

Bekijk de opdrachten(externe link)

Tempo-Team 

Administratief en sluiswachters

Tempo-Team ondersteunt ons bij de invulling van tijdelijke algemeen administratieve vacatures vanaf lbo t/m mbo+ niveau en sluiswachters.

Direct aanmelden(externe link)

ABEOS en Globen Personeel

Buitendienstmedewerkers

ABEOS en Globen Personeel ondersteunen ons bij de invulling van tijdelijke vacatures in de buitendienst vanaf lbo t/m mbo+ niveau.

Target, Tect en Erick

Technisch

Target, Tect en Erick zijn onze partners voor het invullen van tijdelijke technische vacatures vanaf lbo t/m mbo+ niveau.

Dronefoto water