Bij ons waterschap hebben we regelmatig uitdagende tijdelijke vacatures en opdrachten. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners, onder andere bureaus en zelfstandigen.

HeadFirst

HeadFirst ondersteunt Waterkracht bij tijdelijke vacatures op hbo/wo-niveau op alle vakgebieden. Je kunt je inschrijven als zelfstandige (zzp’er) of als bedrijf dat personeel uitleent Waterkracht is een samenwerkingsverband van vier waterschappen: Drents Overijsselse Delta, Rijn en IJssel, Vechtstromen en Zuiderzeeland. 

Bekijk openstaande opdrachten

Kennismaken voordat je je inschrijft?

Wil je graag kennismaken met onze organisatie voordat je solliciteert om te kijken of werken bij Drents Overijsselse Delta bij je past? Dat kan, plan een afspraak in op een moment dat jou uitkomt. Je maakt dan kennis met de organisatie en wij maken kennis met jou. Dat kan live op ons hoofdkantoor in Zwolle of online.

Plan een afspraak

Tempo-Team 

Administratief en sluiswachters

Tempo-Team ondersteunt ons bij de invulling van tijdelijke algemeen administratieve vacatures vanaf lbo t/m mbo+ niveau en sluiswachters.

Direct aanmelden

ABEOS en Globen Personeel

Buitendienstmedewerkers

ABEOS en Globen Personeel ondersteunen ons bij de invulling van tijdelijke vacatures in de buitendienst vanaf lbo t/m mbo+ niveau.

Target, Tect en Erick

Technisch

Target, Tect en Erick zijn onze partners voor het invullen van tijdelijke technische vacatures vanaf lbo t/m mbo+ niveau.

Dronefoto water