Kim is toezichthouder en startte direct na haar studie Civiele Techniek bij het waterschap. En dat terwijl ambtenaar worden helemaal niet op haar lijstje stond. Drie vragen aan Kim over waarom ze dan toch ambtenaar is werd en wat het werk zo leuk maakt.

Hoe ben je bij WDODelta terechtgekomen?

“Ik ben hier anderhalf jaar geleden begonnen, direct na mijn opleiding civiele techniek. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij het waterschap en vlak voor het afstuderen werd ik gebeld door mijn toenmalige stagebegeleider. Ik moest even schakelen, want ik was van plan de aannemerswereld in te gaan. Ambtenaar worden stond niet op mijn lijstje.”

Toezichthouder Kim Timmermans

En toch werk je hier nu. Hoe zit dat?

“Er moesten wat vooroordelen worden weggenomen, haha. Maar dat is erg goed gelukt. Ik maak onderdeel uit van een jong en ambitieus team. We gaan voortvarend te werk en kunnen daadwerkelijk beslissingen nemen. Dat zijn dingen waar ik van te voren wat sceptisch tegenaan keek. Feit is dat bij elk project veel stakeholders betrokken zijn. Maar ik zie het als een uitdaging om een project zo snel mogelijk langs al die loketten te krijgen.”

Hoe zie je je toekomst binnen WDODelta?

“Voorlopig vermaak ik me uitstekend in deze rol. Er zit veel variatie in mijn werk, ook in de inhoud van projecten. Ik ben technisch bezig, maar ook sociaal en communicatief. Ondertussen krijg ik van allerlei andere functies al wat mee. Binnen het waterschap bestaan veel doorgroeimogelijkheden en dat wordt ook gestimuleerd. Niks is te gek, als je het zelf maar aangeeft. Dat past goed bij me, ik vind vrijheid en flexibiliteit heel belangrijk. En je bent hier niet snel uitgeleerd.”
 

Komt u het ambitieuze team versterken?

We zoeken nieuwe collega's die net als Kim energie krijgen van variatie, plezier hebben in veelzijdige uitdagingen en houden van vrijheid en flexibiliteit in het werk. Iets voor jou?

Bekijk onze vacatures