Reevediep Festival | 22 april a.s.


Ontdek het Reevediep!

Ontdek, beleef en geniet van het Reevediep op Tweede Paasdag! Tijdens het Reevediep Festival krijgen inwoners van Kampen en omgeving de kans om het nieuwe natuurgebied Reevediep te verkennen. Van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen op verkenningstocht en zijn er heel veel buitenactiviteiten, optredens en gezelligheid voor jong en oud. Een leuk uitje voor de hele familie.

Plezier voor jong en oud

Er zijn veel leuke buitenactiviteiten, optredens en gezelligheid voor jong en oud. Zoals een puzzeltocht door het hele gebied, een podium met muziek en dans van (lokale) artiesten, hindernissenbaan, springkussen, boogschieten, de historie van Kampen, boottochten, vlotten bouwen, waterfietsen, vliegeren, vogelkastjes maken en uiteraard is er wat lekkers te eten en te drinken.

Locatie

Het Reevediep Festival vindt plaats in het natuurgebied Reevediep. De activiteiten zijn met name op de klimaatdijk (ter hoogte van het toekomstige dorp Reeve) en bij de recreatiesluis langs de Kamperstraatweg. Bekijk hier de plattegrond en de bereikbaarheid. Wij adviseren om op de fiets te komen. Het gebied is groot en alleen met de fiets of lopend toegankelijk.

Kom langs...

Wil jij spelen met water bij de Klimaattafel, meer leren over grote waterbeesten of een virtuele helikoptervlucht maken?

...kijk rond in de waterwereld...

Bij onze tent op het festival is het op 22 april een groot waterfeest! We leggen uit waarom dijken belangrijk zijn, wat een Klimaatdijk is en welke rol het waterschap bij het Reevediep speelt.

...en bezoek ons waterfeest!

Kom dus langs bij onze tent op het Reevediep Festival, leer meer over ons waterschap en kijk rond in de waterwereld.

Plattegrond en meer informatie

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Wij adviseren om op de fiets te komen. Het gebied is namelijk groot en alleen met de fiets of lopend toegankelijk. Via de onderstaande button leest u meer over het festival en is de plattegrond beter te bekijken.