Heb jij affiniteit met techniek en (afval)water zuiveren. Wil  je graag de verbindende schakel tussen strategische plannen en operationele uitvoering zijn. Reageer dan snel op deze leuke functie!

Locatie dienstverband: Zwolle
Minimum aantal uur per week: 36
Maximum aantal uur per week: 36

Direct solliciteren

Functieomschrijving

De afdeling Beheer Waterketen is verantwoordelijk voor de planvorming rondom en het beheer van de waterketen, waaronder het onderhoud aan installaties. In het kort: het team zorgt elke dag voor het zuiveren van afvalwater, het verwerken van zuiveringsslib en het onderhouden van rioolgemalen en persleidingen. WDODelta beschikt over zestien rioolwaterzuiveringen, waarvan er drie een slibverwerkingsinstallatie bevatten. Hiervoor ontwikkelen we nieuwe technieken, zoals groengasinstallaties en waterstofhubs. Innovatie speelt in ons werk een cruciale rol om klaar te zijn voor de uitdagingen van de toekomst. 
  
Wat ga je doen? 
Als technologisch specialist ben je de verbindende schakel tussen strategische plannen en operationele uitvoering. Je vertaalt strategische doelen naar kaders en plannen voor de middellange termijn. De focus ligt daarbij op zuiveringstechnologie, slib behandeling en deelstroom behandelingen. Je brengt de instandhoudings- en vernieuwingsopgave bij elkaar en levert input voor het langetermijninvesteringsprogramma. Je initieert scenariostudies op basis van kosten, prestatie en risico-afweging. Daarbij werk je intensief samen met interne en externe partijen. Op basis hiervan bereid je de besluitvorming van het waterschapsbestuur voor. 
 
Dit alles doe je met een flinke dosis organisatie-/bestuurlijke sensitiviteit, door gemakkelijk contact met anderen te leggen en werkprocessen en informatie strak te organiseren. Kennis van procestechniek en affiniteit met water zuiveren is een must. 

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van procestechniek, zuiveringstechnologie of watermanagement. 
 • Je hebt minimaal 3 jaar passende werkervaring.
 • Kennis van of ervaring met procestechnologie is een must. 
 • Je hebt affiniteit met techniek en (afval)water zuiveren. 
 • Je hebt bestuurlijke sensitiviteit en kunt (technologische) informatie vertalen in (bestuurlijke) besluitvormende stukken. 
 • Je bent omgevingsbewust, analytisch, verbindend en gericht op lange termijndoelen. 
 • Je kunt schakelen tussen de verschillende niveaus in de organisatie. 
 • Je bent bereid om vakspecifieke opleidingen zoals bijvoorbeeld de opleiding Hogere Techniek Afvalwaterzuivering (HTAZ) te volgen. 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende technische functie binnen een gedreven en vakkundig team. 
 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.431,- en maximaal €. 4.722,- (functieschaal 10) bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget (21% van het brutosalaris per maand) waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn opgenomen. Je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uit betalen of je kunt er extra verlofdagen van kopen. 
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd. 
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer (indien van toepassing).
 • Op dit moment wordt er veel thuis gewerkt, hiervoor krijg je een vergoeding van € 3,- per dag.
 • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen, liggen een laptop en telefoon voor je klaar. 
 • Werken bij WDODelta betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk basis budget (PBB) beschikbaar van € 6.000 per vijf jaar. 
 • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. 

Bedrijfsinformatie

Alles wat we bij Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) doen, is gericht op het beheer van water. We verbinden wonen, werken en natuur met schoon, voldoende en veilig water. De komende jaren zetten we volop in op een klimaatbestendige inrichting van de waterketen (o.a. zuiveringen). Daarnaast werken we ook aan projecten in het buitenland.
Daar komt heel wat bij kijken!  

Kom je bij ons werken? Dan draag je bij aan het Nederland van morgen.  
 
Voor onze afdeling ‘Beheer Waterketen’ zijn we op zoek naar versterking van ons team specialisten. Voor 36 uur per week, met Zwolle als standplaats, we zoeken een enthousiaste: 
Technologisch Specialist

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra Spanninga, Technisch Specialist projecten, via petraspanninga@wdodelta.nl of 06-29560978.
 
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en het werken bij ons waterschap? 
Solliciteer dan zo spoedig mogelijk via de link www.wdodelta.nl/vacatures en gebruik het sollicitatieformulier onderaan deze pagina en voeg motivatiebrief en CV toe t.a.v. Chantal Willighuis (Recruiter). 
 
Als we positief zijn over je brief en cv dan plannen we zo spoedig mogelijk een gesprek met je in. 
 
Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hem die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

Het formulier wordt geladen.
bovenaanzicht dijk