Studeer jij op HBO of WO niveau in de richting van civiele techniek, waterbouwkunde of geotechniek en ben je op zoek naar een interessante stageplek?

Stage dijktechniek

We zoeken een enthousiaste student die mee wil werken aan het ontwerp van een primaire waterkering: een belangrijke dijk. Bij een dijkversterkingsproject komen veel verschillende disciplines bij elkaar. Voor deze stage zoeken we een student voor het technische team. Je werkt bijvoorbeeld mee aan het in kaart brengen van de ondergrond en het ontwerpen van de dijk zelf (bekleding, stabiliteitsberm en pipingmaatregel).

Bij WDODelta lopen momenteel verschillende dijkversterkingen. Elk in een andere ontwerpfase (verkenning of planuitwerking). Hierdoor kun  je de stage laten aansluiten op jouw wensen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een brede organisatie die verantwoordelijk is voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Voor de afdeling Onderzoek en advies zijn we op zoek naar jou.

Meer informatie

  • 36 uur per week (standplaats Zwolle)
  • Periode in overleg
  • Vergoeding: € 403,95 per maand

Contact

Voor vragen neem gerust contact op met Lisa Bogers. Dit kan per email op: lisabogers@wdodelta.nl of per telefoon op: 06 - 29 68 40 17.