Ben jij die werktuigbouwkundige op hbo-niveau die mee wil werken aan renovatie en nieuwbouw van rioolgemalen en delen van rioolwaterzuiveringen? Lijkt jou het leuk om bij het gehele proces betrokken te zijn van scopefase, ontwerpfase, inkoopfase,  uitvoeringsfase en opleveringsfase? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie dienstverband: Zwolle
Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36

Direct solliciteren

Functieomschrijving

Als specialist werktuigbouw lever je een bijdrage aan projecten voor waterketen. Concreet gaat het hierbij om de renovatie en nieuwbouw van rioolgemalen en delen van rioolwaterzuiveringen.  
Je bent bij de projecten betrokken van begin tot eind: scopefase, ontwerpfase, inkoopfase, uitvoeringsfase en opleveringsfase.
Op vaste dagen werken wij in groepsverband samen aan de projecten. In de scopefase adviseer je het IPM team bij de acceptatie van de scope. Tijdens de ontwerpfase vervul je regelmatig een centrale rol binnen het ontwerpteam waarbij je naast je vakinhoudelijke inbreng voor verbinding tussen de verschillende disciplines zorgt. Gedurende de uitvoeringsfase ben je het eerste aanspreekpunt voor de aannemer als de aannemer het ontwerp verder uitwerkt. Tijdens de realisatie buiten ben je het eerste aanspreekpunt voor de directievoerder bij vragen die betrekking hebben op het ontwerp. In de opleveringfase ben je vaak weer eerste aanspreekpunt voor de aannemer en stem je af met de beheerder over het opleverdossier. Goed kunnen samenwerken en goed kunnen communiceren is in deze functie daarom erg belangrijk.  


 

Wat wij vragen

 • Je hebt hbo werk-  en denkniveau en een opleiding werktuigbouwkunde op hbo-niveau of gelijkwaardig; 
 • Je bent bereid om aanvullende opleidingen voor je vakgebied te volgen; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een engineering omgeving; 
 • Je bent inhoudelijk deskundig als werktuigbouwer en je hebt affiniteit met civiele techniek, elektrotechniek en procesautomatisering; 
 • Je bent leergierig en gaat graag op zoek naar nieuwe oplossingen; 
 • Je bent communicatief vaardig en bent  een verbinder; 
 • Je bent goed in organiseren en kunt zelfstandig werken.  
 • Affiniteit en kennis van CE markering is een pré. 
 • Affiniteit en kennis van functioneel specificeren is een pré. 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie binnen een gedreven en vakkundig afdeling projectrealisatie;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.736,- en maximaal   €5.092,- (functieschaal 10) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Naast je salaris krijg je een Individueel keuzebudget (IKB) van ± 21% van je brutosalaris, hierin is je vakantiegeld en eindejaar toeslag opgenomen. Je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uit betalen of je kunt er extra verlofdagen van kopen;
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werk van € 0,21,- per kilometer (indien van toepassing);
 • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats en tijd onafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar;
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk basis budget (PBB) beschikbaar van € 6000,- per 5 jaar;
 • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering.

Bedrijfsinformatie

De afdeling Projectrealisatie zorgt voor het uitvoeren van projecten (‘werken’) voor de primaire processen watersystemen, waterveiligheid en waterketen, met de vereiste kwaliteit en met oog voor de omgeving, bestuurlijke en maatschappelijke gevolgen binnen randvoorwaarden van tijd en budget.

Binnen de afdeling Projectrealisatie worden de werken onderverdeeld in drie programma’s: Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP), Technische projecten en Ruimtelijke projecten.

Wij vragen per direct een innovatieve, enthousiaste en communicatief sterke kandidaat voor de functie van:

Specialist Werktuigbouw
voor 32-36 uur per week, standplaats Zwolle

 

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco Heemskerk via e-mail  marcoheemskerk@wdodelta.nl.
Als deze baan is wat je zoekt, mail dan vóór 8 oktober 2023 je sollicitatiebrief aan werkenbij@wdodelta.nl

Deze vacature is tegelijkertijd  intern en extern uitgezet. 
Het eerste gesprek vind plaats op dinsdagmiddag 17 Oktober. Het tweede gesprek vind  plaats op donderdagmiddag 19 Oktober. Het arbeidsvoorwaardengesprek hebben wij gepland op 23 Oktober.

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.
 

Het formulier wordt geladen.
bovenaanzicht dijk