LEAN aanpak bouwteam Echten is gestart!

Eind januari is op de rioolwaterzuiveringsinstallatie Echten het vergisten van het slib stilgelegd. Dit gebeurde, omdat niet meer werd voldaan aan de eisen die gelden voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid, het goed kunnen onderhouden en veiligheid. In april besloot het waterschapsbestuur om de installatie voor de slibverwerking opnieuw in te richten. Daarom is onlangs gestart met een bouwteam om de plannen verder uit te werken.

LEAN aanpak bouwteam Echten is gestart!

Het bouwteam Echten is enthousiast met een Project Start Up en ‘LEAN’ van start gegaan. Gezamenlijk heeft het bouwteam bestaande uit Unica, van der Wiel, GMB, Tauw, Delta Pi en WDODelta de uitdagende planning voor de ontwerpfase opgesteld. De planning is in 2 sessies gerealiseerd onder de leiding van Ad Dane van Omneo Management. Inmiddels zijn we druk aan het ontwerpen en ondersteunt Red Yellow & Blue het bouwteam in deze unieke samenwerking!

Download de gratis app ‘Waterwerk’

Dit project is nu ook te volgen via een applicatie op je smartphone. In deze app vind je allerlei relevante projectinformatie, zoals nieuwsbrieven, foto’s en mediaberichten. Daarnaast kun je vragen stellen of meldingen doen. Ga naar de App Store of de Google Play Store, zoek op ‘Waterwerk’ en start de download.