Uitnodiging inloopbijeenkomsten

Header foto

Voorstel voor dijkversterking bekend

Voorstel voor dijkversterking bekend

Sinds 2017 onderzoekt het waterschap verschillende oplossingsrichtingen om de dijk te versterken. Hierbij zijn de invloed op de omgeving, de kosten en de technische voor- en nadelen in beeld gebracht. Op basis van de onderzoeksresultaten is een voorstel gemaakt. Dit noemen we het concept-Voorkeursalternatief. Voordat besluitvorming plaats vindt horen we graag de reacties van bewoners en anderen op dit voorstel.

Najaar 2019 besluit het bestuur van het waterschap wat het voorkeursalternatief voor dijkversterking is. Daarna start de planuitwerkingsfase en werken we het voorkeursalternatief in overleg met bewoners en belanghebbenden in meer detail uit.

Bekijk hier het concept-Voorkeursalternatief

Welkom op 9, 11 en 16 april!

Welkom op 9, 11 en 16 april

Dankzij de inbreng van veel betrokkenen en belanghebbenden is er een voorstel voor de versterking van de IJsseldijk tussen Zwolle en Olst. We zijn benieuwd wat u er van vindt en nodigen u daarom uit voor een inloopbijeenkomst bij u in de buurt.

Op dinsdag 9 april bent u welkom in wijkcentrum SIO in Zwolle, op donderdag 11 april in dorpshuis De Herxer Marke in Herxen en op dinsdag 16 april in het gemeentehuis in Wijhe. De bijeenkomsten zijn van 19.00 – 21.00 uur en u kunt binnenlopen wanneer u wilt. Elk half uur is er een korte presentatie, waarin we u bijpraten over het voorstel en de voortgang van het project.

Bekijk hier de uitnodiging van Margreet en Joosje