Vacatures

Monteur (assistent beheerder zuiveringen)

Aantal uren per week
36
Locatie dienstverband
r.w.z.i. Meppel
Solliciteren voor
25 november 2019
Bedrijfsinformatie
De afdeling Beheer waterketen is verantwoordelijk voor zowel het beheer van de waterketen als het onderhoud aan de installaties van waterketen en watersysteem en dijken. Wanneer het gaat over beheer waterketen gaat het om de dagelijkse zorg voor het transporteren en zuiveren van afvalwater en het verwerken en afzetten van zuiveringsslib. Bij onderhoud installaties gaat het om het in goede staat houden van diverse installaties. Denk daarbij aan de rioolwaterzuiveringsinstallaties, gemalen, stuwen en diverse andere technische installaties. De afdeling Beheer waterketen zoekt voor het team Beheer noord een nieuwe monteur (assistent beheerder zuiveringen)

Functieomschrijving
In deze functie assisteer je de beheerder bij het dagelijks operationeel beheer van installaties, de bewaking van het zuiveringsproces en de behandeling van zuiveringsslib. Je ondersteunt hierbij door ter plekke het proces in de gaten te houden en afwijkingen te signaleren. De orde, netheid en veiligheid op de locatie maakt onderdeel uit van je functie.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende en veelzijdige functie;
  • Een salaris van maximaal € 2.656,- bruto afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 5, bij een 36-urige werkweek);
  • Een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW;
  • Mogelijkheid om door te groeien naar de functie van zuiveringsbeheerder;
  • Een individueel keuzebudget van plusminus 20% bovenop het brutosalaris;
  • Goede pensioenvoorzieningen bij het ABP;
  • Een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Goede opleidingsmogelijkheden;
  • Een reiskostenvergoeding.
Functie eisen
Je beschikt over een afgeronde (technische) opleiding op MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een Vapro opleiding. Je hebt ervaring met en kennis van de verwerking van afvalwater en beschikt over of bent bereid een TAZ-opleiding en een opleiding Atex gasveiligheid te volgen. Je kunt goed samenwerken, bent flexibel, omgevingsbewust en klantgericht.
Contact informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koos Perton, Teamleider cluster Waterbeheer Noord, koosperton@wdodelta.nl of telefoonnummer 088-2331850.
Als deze baan is wat je zoekt, mail dan vóór 25 november 2019 je sollicitatiebrief via de link 'direct solliciteren op deze functie'.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 december 2019.

Stap ook in de waterwereld