Vacatures

Manager Projectbeheersing

Aantal uren per week
36
Locatie dienstverband
Zwolle
Solliciteren voor
21 oktober 2019
Bedrijfsinformatie
Werken bij Waterschap Drents Overijssels Delta is werken bij een nieuwe organisatie die wonen, werken en natuur verbindt met water. We zijn als organisatie in verbinding met onze omgeving en samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn onze speerpunten. Wij zijn een ambitieuze organisatie en willen de zorg voor veilig, schoon en voldoende water van de hoogste kwaliteit bieden. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer.
Functieomschrijving
Behoud jij het overzicht en ben jij graag de spin in het web?
Kun jij goed analyseren en weet je met de uitkomsten verder te gaan?
Vinden jouw collega’s je zorgvuldig en iemand die initiatief neemt?
Beantwoord jij deze vragen met ‘ja’? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij werken met Integrale Projectmanagement rollen. Als manager projectbeheersing vervul je de IPM- rol in de projectbeheersing van dijkversterkingsprojecten, voornamelijk binnen het kader van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Je bent daarmee verantwoordelijk voor de inrichting en facilitering van de projecten op basis van planning, budget, kwaliteit, scope en risicobeheersing. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van voortgangsrapportages en documentbeheersing. Je ondersteunt de projectmanager met sturingsinformatie. In je eigen vakgroep draag jij bij aan de doorontwikkeling en het behalen van de doelstellingen op het gebied van projectbeheersing, mede door het coachen en begeleiden van collega’s.

De afdeling Projectrealisatie zorgt voor het uitvoeren van projecten. Jouw aandeel ligt binnen het hoogwaterbeschermingsprogramma. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de projecten worden uitgevoerd.
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
Een warm welkom en een 36-urige werkweek waarin je flexibel kunt werken. Enthousiaste collega’s en een prachtig werkgebied, waarin je voldoende wordt uitgedaagd. Om je werk goed uit te kunnen voeren en gerichte ervaring op te doen, ga je de eerste periode samen met een senior manager projectbeheersing aan de slag. Zo krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden toe te passen en verder te ontwikkelen. Naast je salaris wat tussen € 3.511,00 en € 4.922,00 (schaal 11) ligt, bouw je iedere maand 20% Individueel Keuze Budget op waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Om te zorgen dat je iedere dag naar je werkplek in Zwolle kunt reizen betalen we een goede reiskostenvergoeding.
Functie eisen
Wat breng je ons?
Je bent een enthousiaste en flexibele collega met aantoonbare ervaring op de IPM-rol projectbeheersing. Het overtuigen van verschillende interne en externe collega’s kost jou geen enkele moeite. Je weet je onafhankelijk op te stellen in je werk en hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt meerdere jaren ervaring met het werken in IPM-teams en met systems enginering. Als je ervaring hebt opgedaan in projecten voor een waterschap, Rijkswaterstaat of het Hoogwaterbeschermingsprogramma is dat mooi meegenomen.
Contact informatie
Ben jij enthousiast geworden?
Solliciteren kan tot en met zondag 20 oktober a.s. via de sollicitatielink ‘direct solliciteren op deze functie’ bovenaan deze pagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick van Pijkeren via dickvanpijkeren@wdodelta.nl of via 088-2332045.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober 2019.


Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen.
Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

Stap ook in de waterwereld