Vacatures

medewerker grondzaken voor de duur van 1 jaar

Locatie dienstverband
Zwolle
Solliciteren voor
27 juli 2019
Bedrijfsinformatie
Werken bij Waterschap Drents Overijsselse Delta is werken bij een organisatie die wonen, werken en natuur verbindt met water. We zijn als organisatie in verbinding met onze omgeving en samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn onze speerpunten. Wij zijn een ambitieuze organisatie en willen de zorg voor veilig, schoon en voldoende water van de hoogste kwaliteit bieden. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer. 
Functieomschrijving
Gelijktijdig met de implementatie van waterschapszorg worden bruikleenovereenkomsten afgesloten. Voor het organiseren daarvan ben jij de aangewezen persoon binnen het team. Je zorgt voor het in kaart brengen, digitaliseren, administratief opstellen en afhandelen van bruikleenovereenkomsten en de verwerking hiervan in datasystemen. Je werkt daarmee nauw samen met andere medewerkers in het team en collega’s vanuit andere disciplines.
Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende en veelzijdige functie. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.390,- (functieschaal 8) bruto per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW en een individueel keuzebudget
(20% van het salaris per maand), waarin de vakantiebijslag is opgenomen. Als medewerk(st)er beschik je zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris. De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden middels een persoonsgebonden budget en een gunstige reiskostenvergoeding. Verlenging van de periode of een vast contract wordt na dit jaar beoordeeld.

Functie eisen
  • Je hebt een relevante afgeronde MBO+ opleiding, op het gebied van rentmeesterij/vastgoed- en grondtransacties of vergelijkbaar.
  • GIS vaardigheid is essentieel, kennis van P8 een pré.
  • Je bent snel in staat om nieuwe computerprogramma’s onder de knie te krijgen.
  • Bij voorkeur ervaring met het voorbereiden, opstellen en afwikkelen van privaatrechtelijke overeenkomsten.
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent pragmatisch ingesteld en hebt een “hands on” mentaliteit.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een omgevingsbewuste en klantgerichte opstelling.
  • Je bent een op samenwerking gericht persoon die gemakkelijk relaties opbouwt met collega’s en onze partners.
Contact informatie
Is dit de functie waar jij naar op zoek bent? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV via de sollicitatielink op onze website www.wdodelta.nl/vacatures voor 27 juli 2019. Meer weten over de functie? Bel dan met André Pelgröm, adviseur grondzaken, 088 – 2331867.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 6 augustus 2019.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.Stap ook in de waterwereld