Vacatures

Teamleider buitendienst (Weerwille)

Heb jij ervaring in het aansturen van een team, wil jij iedere dag opnieuw een topprestatie neerzetten met je team, durf jij een beslissing te nemen en houd jij ervan om te blijven kijken hoe jij samen met je team het werk beter, slimmer of  leuker kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Aantal uren per week
36
Solliciteren voor
1 mei 2019
Bedrijfsinformatie
Wij hebben in de aanbieding: Collega's die passie hebben voor het waterwerk en het gebied!
Groot gebied met infrastructuur dat onderhouden moet worden. Afwisselende werkzaamheden met volop uitdagingen. Collega's die samen met jou een goede buitendienst willen neerzetten waar ze trots op zijn.


De afdeling Beheer watersysteem en dijken is verantwoordelijk voor het waterbeheer en de veiligheid tegen overstromingen binnen het beheersgebied van het waterschap. Binnen de afdeling kennen we verschillende teams, waaronder drie regio's (teams buitendienst). In Laag Zuthem, Rouveen en Weerwille. In deze regio's wordt het onderhoudswerk voor een gedeelte zelf uitgevoerd en voor een gedeelte besteden we het werk uit. Het onderhoud aan gemalen en installaties wordt door een andere afdeling gedaan.
Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het onderhoud van het watersysteem conform de vastgestelde kaders en plannen, zoals maaien, baggeren, beschoeiing, onderhoudspaden, kunstwerken etc. Je zorgt ervoor dat het onderhoud op een goede en efficiënte manier wordt uitgevoerd op basis van een goede planning en werkvoorbereiding. Hierbij zoek je naar de juiste balans tussen zelf doen en uitbesteden. Dit doe je in goede afstemming met de teamleiders van andere regio's, zodat we op eenduidige wijze ons werk uitvoeren. Je bent een belangrijke schakel voor de organisatie om ervaringen van binnen naar buiten te brengen en visa versa.  Voor deze functie geef je leiding aan een team van 15-20 medewerkers die je stuurt op het uitvoeren van operationele taken. Je houdt gesprekken in het kader van de HR-cyclus. Je coacht, ondersteunt en stimuleert medewerkers om het beste uit ze te halen. Ook durf je ze aan te spreken op de behaalde resultaten en zet je veranderingen in gang indien dit nodig is.

Hoe ziet je werkdag eruit!
De week start met het overleg met je team of op één van de 4 maairayons in jouw regio. Veiligheid, voortgang, onvoorziene situaties e.d. rondom het onderhoud van de watergangen worden besproken en waar nodig ter plaatse opgelost. Na het overleg gaat jouw team in het maairayon weer vol energie  aan de slag. Terug bij je bureau rond je enkele HR of administratieve zaken af waarna je met de technisch specialist de voortgang op de andere maairayons bespreekt en gezamenlijk overweegt of aanpassingen in de planning noodzakelijk zijn om de duizenden kilometers watergang in jullie beheer goed, tijdig en ecologische verantwoord te onderhouden. In de middag heb je overleg met je directe collega’s waarbij efficiency verbeteringen en verdere afstemming tussen de regio’s centraal staan. Je huiswerk volgend uit dit overleg ga je in de rest van de week uitvoeren. Dit is soms een hele uitdaging, omdat de deur van je kantoor altijd open staat.
Arbeidsvoorwaarden
Enthousiaste collega’s en een prachtig werkgebied. Een werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Een 36-urige werkweek. Naast je salaris wat tussen € 3.145,00 en € 4.347,00 bruto ligt, bouw je iedere maand 20% Individueel Keuze Budget op waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Om te zorgen dat je iedere dag naar je werkplek in Weerwille en Zwolle kunt reizen betalen we een goede reiskostenvergoeding. Uiteraard kun je gebruik maken van diverse collectiviteitskortingen en zorgen wij voor een goede pensioenvoorziening bij het ABP.
Functie eisen
Je bent een enthousiaste en flexibele collega met leidinggevende ervaring die van aanpakken weet, bij voorkeur in een uitvoeringsgerichte omgeving de cultuur of civieltechnische hoek. Je weet collega’s te enthousiasmeren, te motiveren en je hebt gevoel voor humor. Je kunt goed plannen en organiseren en je wilt de juiste resultaten behalen. Je hebt affiniteit met techniek en/of cultuurtechniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting Civiele Techniek, Land Water en Milieu of soortgelijke.
Contact informatie
Solliciteer vóór 1 mei 2019 via de sollicitatielink op onze website www.wdodelta.nl/vacatures.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors Hein, teamleider regio Rouveen,                via 088-2331912.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 13 mei 2019.

 
Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.