Vacatures

junior Projectbeheerser

‘Wil jij groeien en gezien worden in jouw functie? Wil jij daarnaast werken voor een organisatie die flexibel werken, persoonlijke ontwikkeling en een goede werksfeer als hoge prioriteit heeft? Stap dan nu in de waterwereld van WDODelta en kom in een functie waarbij je maximaal tot jouw recht komt’.
Locatie dienstverband
Zwolle
Solliciteren voor
27 april 2019
Bedrijfsinformatie
De afdeling Projectrealisatie zorgt voor het uitvoeren van projecten. Jouw aandeel ligt binnen het hoogwaterbeschermingsprogramma. Jij en jouw collega’s zorgen ervoor dat de projecten worden uitgevoerd.

Functieomschrijving
Als junior projectbeheerser ben je medeverantwoordelijk voor de projectbeheersing van de dijkversterkingsprojecten. Je houdt rekening met planning, budget, kwaliteit, scope en risicobeheersing en ondersteunt en adviseert de senior manager projectbeheersing. In je eigen vakgroep draag jij bij aan de doorontwikkeling en het behalen van de doelstellingen op het gebied van projectbeheersing. Je levert een bijdrage aan het inrichten en op orde houden van het projectdossier en verzorgt samen met je collega’s de periodieke voortgangsrapportages en voert de analyses hierop uit.
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
Een warm welkom en een 36-urige werkweek waarin je flexibel kunt werken. Enthousiaste collega’s en een prachtig werkgebied, waarin werken aanvoelt als ontspanning. Om je werk goed uit te kunnen voeren en gerichte ervaring op te doen, ga je de eerste periode samen met een (senior) manager projectbeheersing aan de slag. Zo krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien. Naast je salaris wat tussen € 2.817,00 en € 3.839,00 ligt, bouw je iedere maand 20% Individueel Keuze Budget op waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Om te zorgen dat je iedere dag naar je werkplek in Zwolle kunt reizen betalen we een goede reiskostenvergoeding.
Functie eisen
Ben jij een teamplayer maar kun je ook goed zelfstandig werken? Kun jij goed analyseren en weet je met de uitkomsten verder te gaan? Vinden jouw collega’s je zorgvuldig, iemand die de mouwen opstroopt en er voor gaat? Beantwoord jij deze vragen met ‘ja’? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat breng je ons?
Je bent een enthousiaste en flexibele collega. Het overtuigen van verschillende interne en externe collega’s kost jou geen enkele moeite. Je hebt een HBO opleiding afgerond óf je bent bezig met de afronding van je opleiding (technische) bedrijfskunde/ economie of watermanagement. Als je ervaring hebt met projecten met raakvlakken aan de projectbeheersing is dat mooi meegenomen.
Contact informatie

Ben jij enthousiast geworden?
Solliciteer uiterlijk vrijdag 26 april 2019 via de sollicitatielink ‘direct solliciteren op deze functie’ bovenaan deze pagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Veefkind via joostveefkind@wdodelta.nl of via 088-2331708.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 2 mei 2019.


Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.