Als toezichthouder ben je de spin in het web rondom de uitvoeringswerkzaamheden. Je bereidt de uitvoering samen met je collega’s tot in de puntjes voor.
Spreekt dit je aan en ben jij op zoek naar  zo'n  leuke uitdagende functie reageer dan snel!

Locatie dienstverband: Zwolle
Minimum aantal uur per week: 36
Maximum aantal uur per week: 36

Direct solliciteren

Functieomschrijving

De afdeling Projectrealisatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van fysieke projecten op het gebied van waterketen, het watersysteem en waterveiligheid. Specifiek kom je in het team Integrale watersysteemprojecten te werken. Dit team voert een veelheid aan projecten uit, van ontwerp tot en met realisatie. In de projecten realiseren we waterbergingen en stuwen, baggeren we watergangen en leggen we natuurvriendelijke oevers en vispassages aan. Dat doen we met de nieuwste technieken, we zijn altijd volop in ontwikkeling om mee te bewegen met de veranderingen van nu. Denk daarbij niet alleen aan de klassieke doelstellingen zoals schoon en veilig water; maar ook aan duurzaamheid, de ruimtelijke uitdagingen in de regio en de energietransitie. Als toezichthouder ben je de spin in het web rondom de uitvoeringswerkzaamheden. Je bereidt de uitvoering samen met je collega’s tot in de puntjes voor. Tijdens de ontwerpfase denk je mee in het ontwerp, inventariseer je uitvoeringsrisico’s en zorg je voor een geruisloze overgang van ontwerp naar uitvoering. Tijdens de uitvoering ben je de rechterhand van de directievoerder en controleer je kritisch op het naleven van contractvoorwaarden en technische kwaliteit. 

Je hebt oog voor de omgeving van het werk en zorgt voor een goede afstemming met de stakeholders in het gebied. Door goede afstemming met betrokkenen en duidelijke werkafspraken ben je de spil in een sterk proces. Je bent eerste aanspreekpunt voor zowel de aannemer, bewoners en stakeholders als in- en externe collega’s. Je neemt deel aan bouwvergaderingen en legt afspraken duidelijk vast. Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.
Bij afwezigheid van de Directievoerder neem jij zijn taken tijdelijk waar. Je bewaakt de financiële voortgang, de budgetten en het toezicht op meer- en minderwerk. Jij voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van het project en kwaliteit staat voor jou op nummer één. Je bent kritisch op de inhoud van je eigen werkzaamheden en op dat van je collega’s. Daarnaast vragen we je om ons team te helpen continu te verbeteren zodat de uitvoering van een volgend project nét iets beter gaat.


 

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de richting Weg- en Waterbouw of Civiele Techniek;
 • Je bent omgevingsbewust en communicatief vaardig;
 • Je bent zorgvuldig, flexibel, leergierig en enthousiast;
 • Je bent in staat een organiserende rol te vervullen en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren;
 • Je beschikt over rijbewijs B om (met eigen of WDODelta-poolauto) projectlocaties te bereiken;
 • Je kunt het waterschap op een positieve manier vertegenwoordigen;
 • Ervaring met waterschapswerken (stuwen, gemalen) is een pré;
 • En ervaring met RAW systematiek en UAV is een pré.

Wat wij bieden

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal €  2.781,- en maximaal €   3.695,- (functieschaal 8) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget (21% van het brutosalaris per maand) waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn opgenomen. Als medewerk(st)er beschik je zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris.
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werk van € 0,19 per kilometer (indien van toepassing);
 • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats en tijd onafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar. Wanneer je thuis werkt, krijg je een dagvergoeding van € 3,- per dag;
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk budget beschikbaar van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering;
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsinformatie

Alles wat we bij waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) doen, is gericht op het beheer van water. We verbinden wonen, werken en natuur met schoon, voldoende en veilig water. De komende jaren zetten we volop in op een klimaatbestendige inrichting van ons watersysteem (denk aan het geheel van sloten, kanalen, gemalen en stuwen) en de waterketen (o.a. rioolwaterzuiveringen).  Daarnaast werken we ook aan projecten in het buitenland.
Daar komt heel wat bij kijken! 
Kom je bij ons werken, dan draag je bij aan het Nederland van morgen. 
Voor onze afdeling ‘Projectrealisatie’ zijn we op zoek naar versterking.
Voor 36 uur per week, met Zwolle als standplaats, zoeken we een:
Omgevingsgerichte Toezichthouder
 

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Ferry Zieleman, (Directievoerder / lead-auditor). Bij voorkeur via e-mail: ferryzieleman@wdodelta.nl 

Lijkt deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan en vul het formulier in onderaan deze vacature, voeg je motivatie en CV toe t.a.v. Hella Mulderij. 
We horen graag van je!

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.
 

Het formulier wordt geladen.
bovenaanzicht dijk