We zoeken een student die affiniteit heeft met het modelleren van grondwater(stroming) en piping. Studeer jij in de richting van civiele techniek, waterbouwkunde of geotechniek en ben je op zoek naar een interessant onderwerp voor je masterscriptie?

Stage waterbouw engineering

Volgens de richtlijnen voor piping kan alleen piping ontstaan als er een cohesieve deklaag aanwezig is in de ondergrond. In ons werkgebied ontbreekt op een aantal locaties deze deklaag (zanddijk op zand ondergrond), maar is er wel sprake van zandmeevoerende wellen tijdens hoogwater. Mogelijke verklaringen voor alternatieve deklagen zijn er wel, maar het is onduidelijk of deze alternatieve deklagen tot daadwerkelijk falen van de waterkering kunnen leiden.  Het is van belang om te onderzoeken welke factoren een rol spelen bij dit fenomeen piping bij zand-op-zand situaties.

Als waterschap zijn we voortdurend op zoek naar een verbetering van onze modellen. Hiermee vergroten we de veiligheid van ons gebied én brengen we het beter in beeld. Met jouw onderzoek en advies kun jij ons hierbij helpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een brede organisatie die verantwoordelijk is voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Deze stage valt onder de afdeling onderzoek en advies.

Meer informatie

  • 36 uur per week (standplaats Zwolle)
  • Periode in overleg
  • Vergoeding: € 403,95 per maand

Contact

Voor vragen neem gerust contact op met Lisa Bogers. Dit kan per email op: lisabogers@wdodelta.nl of per telefoon op: 06 - 29 68 40 17.