In verband met de uitbraak van het coronavirus Covid-19 volgen wij de richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid. Waterschappen behoren tot de vitale infrastructuur van Nederland. Het werk van WDODelta gaat ondertussen ‘gewoon’ door. Zo blijven we zorgen voor veilig wonen met water, voor voldoende water voor boeren en bedrijven en voor schoon water in de stad en de natuur.

Meldingen telefonisch of digitaal

Heeft u vragen over het werk van het waterschap of wilt u een melding doen? Wij vragen u om dit zo mogelijk telefonisch (088-2331200) of via een mail (info@wdodelta.nl) te doen. Dit is 24 uur per dag mogelijk. Het hoofdkantoor is vooralsnog wel geopend.

Bijeenkomsten en excursies afgelast

Bijeenkomsten, evenementen en gastlessen die plaatsvinden in de komende periode worden afgelast. Rondleidingen, gastlessen en lezingen kunnen op een later moment ingehaald worden. Inloopbijeenkomsten zullen zoveel mogelijk digitaal plaatsvinden.

Vergaderingen bestuur

De vergaderingen van ons dagelijks en algemeen bestuur vinden digitaal plaats.

Corona in rioolwater. Hoe zit het?

Van mensen die besmet zijn met het coronavirus, kan het virus via uitwerpselen in het rioolwater terechtkomen. Onderzoek heeft dit inmiddels aangetoond. Graag beantwoorden we de voor de hand liggende vragen. Lees hier meer over in dit artikel.

Werkzaamheden van onze medewerkers

De meeste medewerkers werken thuis en niet op kantoor. Alleen medewerkers die een rol hebben in de crisisbeheerorganisatie en bij een calamiteit aanwezig moeten zijn, zijn op kantoor. Werkzaamheden in het veld, door WDODelta en/of door aannemers, gaan ook gewoon door. Waarbij we wel de inmiddels bekende gedragsregels omtrent afstand houden in acht nemen.

Richtlijnen RIVM en Rijksoverheid

Door de uitbraak van het coronavirus Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan wanneer dat nodig is. Lees meer over deze richtlijnen op de website van het RIVM.

Heeft u gevonden wat u zocht?