Vacatures

Projectmanager

36 uur per week.
Standplaats: Zwolle.
Aantal uren per week
36
Locatie dienstverband
Zwolle
Solliciteren voor
19 november 2018
Bedrijfsinformatie
Werken bij Waterschap Drents Overijsselse Delta is werken bij een nieuwe organisatie die wonen, werken en natuur verbindt met water. We zijn als organisatie in verbinding met onze omgeving en samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn onze speerpunten. Wij zijn een ambitieuze organisatie en willen de zorg voor veilig, schoon en voldoende water van de hoogste kwaliteit bieden. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer.
 
De Projectorganisatie van het waterschap zorgt voor het uitvoeren van projecten (‘werken’) voor de primaire processen watersystemen, waterveiligheid en waterketen, met de vereiste kwaliteit en met oog voor de omgeving, bestuurlijke en maatschappelijke gevolgen binnen randvoorwaarden van tijd en budget. De projectorganisatie wordt gevuld door diverse afdelingen verdeeld over verschillende teams volgens IPM model en daarbovenop een flexibele schil.
 
Voor de renovatie van de gemalen en stuwen van ons watersysteem is een vast team verantwoordelijk. Als gevolg van het vertrek van de huidige projectmanager vragen wij binnen de afdeling Projectrealisatie een Projectmanager voor 36 uur per week, standplaats Zwolle.
Functieomschrijving
De baan
In een open werkomgeving ontmoet je dagelijks je IPM-teamleden, de beheerders, specialisten en ondersteunend personeel. Door jouw verbindende talent weet je iedereen te inspireren en te motiveren tot een goed samenwerkend team. Jouw team staat aan de lat om het Gemalen en Stuwen programma te realiseren in opdracht van de afdeling beheer. Dit programma bestaat uit het realiseren en renoveren van een groot aantal kunstwerken. Variërend van de renovatie van ongeveer 25 middelgrote installaties tot de renovatie of nieuwbouw van 2 Grote Gemalen jaarlijks. Dat vraagt veel van je team, maar ook van de beheerder. Want samen met hen kom je tot duidelijke afspraken over de inhoud van de renovatie, dienend aan de doelen van het waterschap. Door te doen wat je belooft, slim te organiseren, iedereen in zijn kracht te zetten, continu de werkprocessen te optimaliseren en open te communiceren weet je de doelen te behalen en de organisatie tevreden te stellen.
Tijdens de werkzaamheden in het veld zijn de omwonenden op de hoogte en hebben zo mogelijk zelfs invloed gehad op de plannen. De aannemers werken nauw met het team en de beheerder samen om zo efficiënt mogelijk de werkzaamheden te realiseren. Het is een jong team met een werkwijze in ontwikkeling. De jaarlijkse productieopgave is nu nog een flinke uitdaging. Maar je staat er niet alleen voor, want er is veel expertise in de projectteams en afdelingen om je heen.
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een uitdagende en veelzijdige functie en werkomgeving. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.711,00 (functieschaal 11) bruto per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW en een individueel keuzebudget (ca. 20%), waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering is opgenomen. Als medewerk(st)er beschik je zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris. De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden middels een persoonsgebonden budget en een gunstige reiskostenvergoeding.
Functie eisen
Wat verwachten wij?
Je beschikt over een HBO werk en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met alle fasen van een bouwproject. Daarnaast beschik je over kennis en ervaring van het vakgebied projectmanagement. Ervaring met IPM-gestuurde teams en van de renovatie van werktuigbouwkundige installaties is een pré. Gevoel voor technische renovatie is een must. Je voldoet aantoonbaar aan de volgende competenties: dienend leiderschap, resultaatgericht, omgevingsbewustzijn, bestuurlijke sensitiviteit, innovatief & proactief handelen, motiveren en inspireren.
Contact informatie
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jim van de Geer (Afdelingshoofd Projectrealisatie) via e-mail jimvandegeer@wdodelta.nl of telefonisch: 088-2332 056.
Als deze baan is wat je zoekt, solliciteer dan vóór maandag 19 november 2018 via de sollicitatielink op onze website www.wdodelta.nl/vacatures ‘direct solliciteren op deze vacature’.
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 26 november 2018.
 
 
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 
Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

 
 
Acquisitie naar aanleiding op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.