Ben jij op zoek naar hoe het elke dag een beetje beter kan? Krijg jij energie van de “cirkel rond maken”? Ben jij in staat om het belang van kwaliteitsmanagement bij anderen tussen de oren te krijgen? En wil jij jezelf en ons waterschap een stap verder helpen in de professionalisering van onze projecten? Dan ben jij de kwaliteitsmanager die wij zoeken!
 

Locatie dienstverband: 
Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36

Direct solliciteren

Functieomschrijving

Als kwaliteitsadviseur initieer en faciliteer je het borgen en verbeteren van de kwaliteit van projecten die worden uitgevoerd door de afdeling Projectrealisatie. Je stimuleert daarbij medewerkers om zelf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie. Je adviseert de projectteams bij het verbeteren van processen, het organiseren van de kwaliteitsborging en het opstellen van projectkwaliteitsplannen. Ook draag je zorg voor het vastleggen van processen. Om de kwaliteit hiervan te bepalen, coördineer je uitvoering van analyses, audits en toetsen. Je doet voorstellen aan het afdelingsmanagement voor verbeteringen en faciliteert de uitvoering hiervan.
Nieuwe collega’s maak je bekend met hoe wij werken, wat de hoofdprocessen zijn en conform welke standaarden en systemen), je bent een spil op de afdeling.
Ook draag je bij aan de ontwikkeling van kwaliteitsmanagement (systemen) WDODelta breed. Hiervoor heb je nauwe afstemming met je collega’s van het cluster Bedrijfsvoering bij de afdeling Bestuur & Organisatie.
 

Wat wij vragen

Je hebt voor deze vacature: 

 • Minimaal HBO+ werk en denkniveau;
 • Meer dan 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een projectenomgeving;
 • Ervaring met het organiseren en begeleiden van werksessies en verbetertrajecten;
 • Kennis en ervaring met het opzetten van kwaliteitsmanagementsystemen;
 • Ervaring met het uit voeren van kwaliteitsanalyses, toetsen en audits;
 • Kennis van de projecten van een waterschap is een pré;
 • Ervaring met het werken met (IPM) projectteams is een pré.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken; proactief, leergierig en gaat graag op zoek naar nieuwe oplossingen. Je bent communicatief vaardig en enthousiasmerend en bent goed in organiseren, je kunt overzicht en structuur aanbrengen in werkprocessen. Ook ben je kritisch en scherp en beschik je over de noodzakelijke organisatiesensitiviteit.
 

Wat wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een gedreven en vakkundig team;

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal €4.048,- en maximaal
 • € 5.602,- (functieschaal 11 ) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget (21% van het brutosalaris per maand) waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn opgenomen. Je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uit betalen of je kunt er extra verlofdagen van kopen;
 • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek arbo-technisch in te richten;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werk van € 0,21 per kilometer (indien van toepassing);
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats en tijd onafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar;
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk basis budget (PBB) beschikbaar van € 6.000,- per 5 jaar;
 • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering.

Bedrijfsinformatie

Voor de afdeling Projectrealisatie staan de komende jaren grote opgaven te wachten. We realiseren fysieke projecten op het gebied van waterketen, het watersysteem en waterveiligheid (hoogwaterbeschermingsprogramma). De projecten pakken we gefaseerd en procesmatig op. Onze werkwijze “Zo werken wij in Projecten” is toe aan een doorontwikkeling. Met als doel een lerende organisatie te zijn met een levend systeem van kwaliteitsborging dat bijdraagt aan de voorspelbaarheid en stabiliteit van onze infrastructurele projecten binnen WDODelta.

In de verschillende (IPM) teams worden de projecten gerealiseerd. Daarnaast kennen we vakgroepen die projectoverstijgend werken aan onder andere vakontwikkeling en ontwikkeling van standaarden. Als kwaliteitsmanager maak je onderdeel uit van de vakgroep Projectbeheersing. Je bent daarbij het centrale aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit en procesverbetering.

Voor de afdeling Projectrealisatie zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste:

Kwaliteitsmanager
Locatie: Zwolle
Aantal uur per week: 32 – 36 uur per week

 

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Franken via e-mail  charlottefranken@wdodelta.nl of 06-31026257.
 Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Jasmijn van der Kolk (Recruiter) via jasmijnvanderkolk@wdodelta.nl of via +31640520883  

Lijkt deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan vóór 10 April 2023 via de link www.wdodelta.nl/vacatures en gebruik het sollicitatieformulier onderaan deze pagina en voeg je sollicitatiebrief met CV toe.

Het eerste gesprek staat gepland voor vrijdagochtend 21 April.
Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet.

 

Het formulier wordt geladen.
bovenaanzicht dijk