Jaarlijkse Vechtdaldag in Ommen, doe mee.

Gepubliceerd op 8 september 2017

Schrijf u in voor een van de excursies, leuk en gratis.

U bent welkom

Tien buitengewone  excursies staan op het programma van de Vechtdaldag 2017, die op 15 september plaatsvindt in Ommen.  Doel van de excursies is kennismaking met de uiteenlopende aspecten van de Vecht, zoals waterbeheer, de unieke natuur, de prachtige dorpen aan de rivier en het roemruchte verleden van het Vechtdal.

Reggesafari, bushcraft, de illustere Van Pallandtroute, stedenbouwkundig of culinair Ommen, of kennismaking met de nieuwe natuur rond de Koeksebelt.

Te voet, per boot of kano, op de fiets of met de bus, het programma van de Vechtdaldag 2017
is weer verrassend en gevarieerd.

Vrijdag 15 september 2017
De Koeksebelt
Zwolseweg 13, Ommen


13.00 uur Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur Opening Fase 2 Koeksebelt
13.45 uur Start excursies
16.00 uur Weer bijeen, drankje en hapje
17.00 uur Afronding


Deelnemen is leuk en gratis

De excursies vinden plaats onder deskundige leiding van bijvoorbeeld waterbouwkundigen, natuurexperts, projectleiders en kenners van de landbouw en de geschiedenis van de streek. Zo maken de Reggesafari, de Van Pallandtroute, een culinaire route en stedebouwkundig Ommen deel uit van het programma van deze middag.

Inschrijven?

Op dit moment is de inschrijving voor de Vechtdaldag in volle gang. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich inschrijven op www.ruimtevoordevecht.nl

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het programma, neem dan contact op met Bert van den Assem, communicatie Ruimte voor de Vecht: (06) 533 899 27

Project Ruimte voor de Vecht

Vechtdaldag

Bekijk de website van de provincie en zie wat voor werkzaamheden we rondom de Vecht oppakken of welke al uitgevoerd zijn.

http://www.overijssel.nl/thema's/water/waterprojecten/ruimte-vecht/