Dijktour IJsseldijk Zwolle-Olst

Gepubliceerd op 6 september 2017

Dijktour IJsseldijk Zwolle-Olst

Op zaterdag en zondag 9 en 10 september 2017 gaat het ontwerpteam van het project IJsseldijk Zwolle-Olst op dijktour. Het team is twee dagen met een stand aanwezig op de dijk, op vier verschillende plekken. Voorbijgangers en bewoners wordt gevraagd om ter plekke een vragenlijst in te vullen die gaat over de beleving van de IJsseldijk. Wat betekent de dijk voor u? Waar liggen volgens u ontwikkelkansen? En welke waarden moeten behouden blijven?

Ook hangt er een groot spandoek met een grote kaart van het gebied waarop u kansen en knelpunten kunt aangeven. Het is de uitgelegen kans om ons een boodschap mee te geven voor de komende dijkversterking.

  • Op zaterdag 9 september kunt u ons in de ochtend (10.00-12.30) vinden bij het Olsterveer en in de middag (13.00-16.00) bij het Wijhese veer.
  • Op zondag 10 september staan we in de ochtend (10.00-12.30) bij veerpont ‘t Kleine Veer en in de middag (13.00-16.00) bij het oude Katerveer in Zwolle.

VragenlijstU kunt de vragenlijst ook digitaal invullen. Laat het ons weten door 12 vragen over de IJsseldijk in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw tijd. Let op! U opent de vragenlijst door op het plaatje hiernaast te klikken.

Kijk voor meer informatie over het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) IJsseldijk Zwolle-Olst op www.wdodelta.nl/ijsseldijkzwolle-olst.